Your Inner Voice op Facebook

Testimoniums

Mijn sessies die ik bij Ilonka heb gedaan beschouw ik als zeer waardevol. In de sessies wordt er gepraat, maar er gaat ook een groot deel via intuïtie, door middel van het kiezen van beelden en en ruiken van geuren. Op deze manier komt hetgeen gezegd wordt veel meer binnen. Lastig uit te leggen dus, is alleen maar te ervaren :-)
Ik gun iedereen iemand als Ilonka in hun leven. Ze ziet het beste in je, ook als je dat zelf even niet ziet, ze ondersteund maar is ook duidelijk. Mijn inziens een hele fijne combinatie!!

Willemijn
9 april 2016

Ilonka is een van de meest heldere personen die ik ken. Ze is open, heeft humor en heeft een scherpe blik. De Waterspiegel vond ik een bijzondere ervaring. Het wordt gedurende de sessie heel duidelijk waar je probleem zit, puur door op een bepaalde plek te staan, een geur te ruiken of een steen vast te houden. Ik voelde allerlei emoties opborrelen die me verbaasden omdat ik niet wist dat ik ze had. Ilonka stelt de juiste vragen zodat je naar de kern gaat. Na deze sessie was het een stuk duidelijker welke richting ik op moest. Dank je Ilonka!

Laila H.
5 april 2016

Contactinformatie:

Your Inner Voice
Ilonka Zorn

Tel. 0640668754
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK 64886736